Szolgáltatások

képaláírás

Concierge szolgáltatás

A Residence Office nyitva tartási idejében teljes körű concierge szolgáltatást nyújtunk. Menedzserünk egyéni igényeik megvalósításában, halaszthatatlan ügyeik megoldásában is segítséget nyújt. Bármilyen probléma, kérdés vagy igény esetén keressék munkatársunkat a központi telefonszámon, e-mail címen, vagy személyesen a Residence Office-ban.

képaláírás

Bejárónői szolgáltatás

A rezidenciák és házak takarítását igény esetén bejárónő látja el. Lakóinknak lehetőségük van kisebb lélegzetvételű pipere takarítás, illetve rendszeres vagy alkalmankénti nagytakarítás igénybe vételére. A részletekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a Residence Office-szal.  

szolg-24ora

24 órás portaszolgálat

Lakóink maximális biztonsága érdekében 24 órás portaszolgálat működik az épületegyüttesben. Ha bármilyen biztonsággal kapcsolatos kérdése van, az egyeztetéssel kapcsolatban keresse menedzserünket.

szolg-gondnok

Gondnoki szolgálat

A rezidenciákban és házakban adódó kisebb javítások, átalakítások vagy helyreállítások elvégzését gondnokunk biztosítja. Az elvégzendő feladatokkal kapcsolatban kérjük egyeztessen menedzserünkkel telefonon, e-mailben vagy személyesen irodánkban. Komolyabb feladatok és igények esetén szintén javasoljuk az egyeztetést, hogy megtalálhassuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

szolg-vip

V.I.P.

A Rezidencia lakói a nálunk megtalálható Bloom kávézóban egy kedvezmény kártyával jelentős kedvezményeket kapnak.


office: +36 70 625 9545

info@bastionresidence.hu