×

Sütik kezelése

Szolgáltatások

képaláírás

Concierge szolgáltatás

A Residence Office nyitva tartási idejében teljes körű concierge szolgáltatást nyújtunk. Menedzserünk egyéni igényeik megvalósításában, halaszthatatlan ügyeik megoldásában is segítséget nyújt. Bármilyen probléma, kérdés vagy igény esetén keressék munkatársunkat a központi telefonszámon, e-mail címen, vagy személyesen a Residence Office-ban.

képaláírás

Bejárónői szolgáltatás

A rezidenciák és házak takarítását igény esetén bejárónő látja el. Lakóinknak lehetőségük van kisebb lélegzetvételű pipere takarítás, illetve rendszeres vagy alkalmankénti nagytakarítás igénybe vételére. A részletekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a Residence Office-szal.  

szolg-24ora

24 órás portaszolgálat

Lakóink maximális biztonsága érdekében 24 órás portaszolgálat működik az épületegyüttesben. Ha bármilyen biztonsággal kapcsolatos kérdése van, az egyeztetéssel kapcsolatban keresse menedzserünket.

szolg-gondnok

Gondnoki szolgálat

A Társasház házközponti rendszereit (fűtés, hűtés, vízellátás, beléptető rendszerek, stb.) a Társasház gondnoka folyamatosan felügyeli és hiba esetén haladéktalanul megkezdi a hibaelhárítást, javítást. A lakásokon belüli karbantartási feladatokkal, hibákkal, problémákkal egyéb elvégzendő feladatokkal kapcsolatban kérjük egyeztessen menedzserünkkel telefonon, e-mailben vagy személyesen irodánkban. Menedzserünk haladéktalanul intézkedik a hibák, problémák, egyéb igények felmérése és azok lakóink igényei szerinti legmegfelelőbb megoldása érdekében.

20200911_085219

Fitnesz Terem

Rezidenciánk, lakóink minél szélesebb kiszolgálásnak érdekében, berendezett egy modern fitnesz termet, melyben első sorban az erőnlét szinten tartásához szükséges high-tech berendezések vannak. A terem használata lakóink részére díjmentes


office: +36 70 625 9545

info@bastionresidence.hu